Qups op maat

Iedereen is uniek. Ondanks alle reguliere oplossingen is het niet gek als je blijft zoeken naar een echt goed passende oplossing die voldoet aan jouw persoonlijke wensen. Heb behoefte aan het ademende comfort van de Qup, maar sluiten onze standaard maten en vormen niet volledig aan op jouw wensen? Laat ons dan Qups op maat maken, speciaal voor jou.

The most natural comfortable prosthesis on the market. Lighter, softer, washable.

Wat kan je verwachten?

Een Qup op maat betekent dat je naar Deventer komt waar we in ons atelier ter plekke het warmteregulerende schuim van onze Qups omvormen naar jouw wensen. In stappen modificeren we de vorm en pas je deze door. Net zo lang tot je helemaal gelukkig bent en de vorm voldoet aan jouw wensen. Dit duurt gemiddeld zo’n 1,5 uur. Daarna gaat de vorm naar ons naai-atelier om er een hoesje bij te naaien, je mag zelf de stof kiezen, of zelfs je eigen stof aandragen. Een week later ontvang je jouw persoonlijke Qups op maat met de post.

Boek je afspraak
proudbreast blog maatwerk ervaring
Proudbreast qups features

Op afspraak

Maatwerk bieden we alleen op afspraak aan in Deventer.

Uniek

Je kiest je eigen vorm, je eigen gewicht, je eigen stof.

Kosten

Je ontvangt 2 Qups op maat, voor €240

Vrouwen van ProudBreast

Boek je afspraak

Elke donderdag kan je bij ons in Deventer terecht voor Qups op maat. Jouw afspraak boek je eenvoudig in onze kalender via onderstaande knop.
Kom je er niet uit in deze online omgeving? Bel dan even met 06 17033887, dan helpen we je verder.

BOEK NU

Qups eigenschappen

De Qup is een lichtgewicht borstprothese die comfortabel draagt en niet zweet. De prothese is gemaakt van een warmteregulerend schuim en zachte stoffen in pasteltinten en modieuze printjes. De Qup zit fijn op de huid en kan gewoon in de wasmachine.

Bekijk onze Qups