happy alternative

Voor de pers

Voor de Pers

Superleuk dat je geïnteresseerd bent in ProudBreast. Op deze pagina vind je foto’s en een korte bio: deze mag je zo overnemen voor bij je publicatie en de foto’s ook (met credits van de fotograaf erbij).

Als je graag een interview zou willen hebben, mail dan naar info@proudbreast.nl met daarin​ de publicatie waar het in verschijnt en je deadline. We reageren supersnel, dus ook last minute kan je vaak terecht.
Media met haast kunnen ook bellen naar: 06 17033887

Voor de Pers

ProudBreast (2018) is een lifestyle platform voor vrouwen met één of géén borst. Zij inspireren elkaar en ontwikkelen zelf producten. Dit alles met één doel: zorgeloos zichzelf kunnen zijn. In 2018 won ProudBreast de ASNbank wereldprijs voor het ontwerp van de Qup; een comfortabele lichtgewicht borstprothese. In de zomer van 2019 kwam de Qup op de markt.

De impact is enorm. Intussen heeft de Qup het leven van meer dan 2500 vrouwen positief veranderd. Het eerste magazine is uitgekomen, de stand op de Huishoudbeurs 2020 was een groot succes en deelname aan het TV programma Dragons Den in 2020 leverde in één klap landelijke naamsbekendheid op. Investeerders zijn ingestapt waardoor scale-up de komende jaren mogelijk is en de impact groeit.

Gevestigd in

Deventer

Winnaar

ASNbank Wereldprijs 2018

Aanbevolen door

22 zieken huizen

Actief betrokken

1/3 van de klanten

Verkocht

3500 Qups

Bio Clary

Clary Scheres (41) is directeur van ProudBreast, impact ondernemer en ontwerper in hart en nieren. Samen met initiator en ervaringsdeskundige Suzanne Kemps (48), startte zij drie jaar geleden ProudBreast; een impact platform voor vrouwen met met één of géén borst. Een unieke combinatie van community, productontwikkeling en verkoop.

In 2019 lanceerden zij de Qup, de eerste externe borstprothese die volledig vanuit comfort ontwikkeld is. De impact is enorm. Intussen heeft de Qup het leven van meer dan 500 vrouwen positief veranderd. Het eerste magazine is uitgekomen en deelname aan de Huishoudbeurs 2020 was een groot succes. Investeerders zijn ingestapt waardoor scale-up de komende jaren mogelijk is en de impact groeit. Vanaf 1 januari 2020 is Suzanne teruggetreden en is Clary solo directeur van ProudBreast

Eerder verschenen

Linda.nl

Dragons’ Den deelnemer Suzanne Kemps overleden

AD

Ontwikkelaar van de Qup is overleden

Margriet

Ideale borstprothese