ProudBreast

Qups in de Caribbean

Qups zijn nu beschikbaar in de Caribbean in
Curaçao | St. Maarten | Saba | St. Eustatius

ProudBreast is blij om een unieke combinatie van community, productontwikkeling en verkoop op het gebied van uitwendige borstprotheses naar de tropen te brengen. In 2019 lanceerden ze de Qup, de eerste uitwendige borstprothese die volledig op comfort is ontwikkeld. De impact was enorm. De Qup heeft het leven van meer dan 5.000 vrouwen positief veranderd. Het is een maatschappelijk bewuste onderneming.

Shop Qups
ProudBreast Qups Curacao

Vind je winkel in de Caribbean

Bestemming Curaçao

Maak kennis met Simone, onze enthousiaste Brand Ambassador die de Qups naar Curaçao en Sint Maarten heeft gebracht en daarvoor samenwerking met vele organisaties heeft opgezet. Wie is zij en wat is haar ervaring met de Qups in een internationale setting? Simone deelt haar verhaal over het thuisbrengen van Qups in het Caribisch gebied.

ProudBreast Qups ambassador Curacao caribbean

Info ook beschikbaar in het Spaans, Papiaments en Engels

Spaanse Brochure
ProudBrea

Persberichten

We staan klaar voor jou

We horen graag van je als je vragen hebt, feedback wilt geven of gewoon even langskomt in Deventer! Ook winkeliers of medische specialisten die meer willen weten over ons product of informatiepakketten willen aanvragen, kunnen ons gemakkelijk bereiken. Je kunt ervoor kiezen om te mailen, te bellen of ons te volgen op social media.