ProudBreast team Ienke en Clary

Over ons

vrouwen met een missie

ProudBreast achtergrond

Na een uitgebreid onderzoek en ontwikkel traject konden founders Clary Scheres en Suzanne Kemps in april 2019 ProudBreast B.V. oprichten. Als sociale onderneming richten we ons vooral op het creëren van impact. Vanaf het begin was ons doel om vanuit de doelgroep (vrouwen zonder borsten) samen een product te ontwikkelen; een comfortabele borstprothese. Luisteren en innoveren, dat is onze kracht. Luisteren doen we in onze community tijdens activiteiten en met onderzoek, innoveren doen we in onze producten. Ondertussen bestaat ons team in Deventer uit ondernemer Clary, operationeel manager Ienke, vrijwilligers Ineke, Nelleke en Jarko. Verder zetten zich landelijk, en wereldwijd, talloze vrijwilligers in voor ProudBreast.

Onze missie is om wereldwijd vrouwen die een borst missen, te verbinden en inspireren om zorgeloos zichzelf te zijn.

Daarom vinden we dit belangrijk

Qups, eco-friendly and

Inclusief

Jouw een zorgeloos leven bieden betekent dat je je zelf comfortabel voelt, maar ook dat je je in de samenleving op je gemak voelt. Je kunt terecht in normale lingeriewinkels en hebt keus uit méér lingerie.

Hierover gaan onze blogs
proudbreast eco-friendly and inclusive

Duurzaam

Wat we doen, doen we met oog voor mens en natuur. We produceren lokaal, weten met welke materialen we werken, creeeren geen restpartijen en doen aan groene verpakking en verzending.

Zo zijn we duurzaam
Qups eco-friendly and SDG driven

Impact

Als social enterprise ondernemen we vanuit onze impact doelstellingen die we hebben verbonden aan de Sustainable Development Goals (SDGs) van de Verenigde Naties.

Zo maken we impact
proudbreast, qups, contact, contactformulier, contactgegevens, telefoonnummer, adres, socialmedia

Samen impact maken?
Dat doen we met onze partners

Als missie gedreven social enterprise werken we graag samen met bedrijven en organisaties die zich ook willen inzetten voor de empowerment van vrouwen zonder borsten. Samen in co-creatie werken aan inclusiviteit en mooie producten. We werken met vier type partners samen….

Meer over partners

Wij staan voor je klaar

Laat ons weten wat je bezighoudt

Adres

Kom langs

Bergstraat 45, Deventer

Email

Email ons

[email protected]

Bel

Bel/whatsapp ons

0617033887