Onze missie is wereldwijd #onebreast vrouwen blij maken

Proud Breast begon met onebreast-vrouw en product ontwerper Suzanne Kemps. Met haar passie stak ze brand builder Clary Scheres aan.

Samen zetten wij ons in voor de ontwikkeling van producten waarvan amazones een glimlach op hun gezicht krijgen. Het zijn producten waarbij we ons richten op het verbeteren van de kwaliteit van leven na borstkanker.

Dit zijn onze verhalen

Suzanne Kemps
Suzanne KempsProduct ontwerper
Open innovatie en ondernemerschap zijn mijn passie! Elke dag ontmoet ik nieuwe mensen en krijg ik een kijkje in hun keuken.

Mijn droomprothese

Sinds enkele jaren draag ik een externe borstprothese. De eerste periode was ik vooral bezig met overleven en weer beter worden. Inmiddels ben ik een paar jaar verder en voel ik me weer een gezonde vrouw.

Als ontwerper ben ik gaan nadenken over hoe mijn droom-prothese eruit zou zien. Duurzaam, comfortabel, passend in mooie en betaalbare lingerie. Wat begon als een wild idee, wordt steeds serieuzer. De erkenning van KWF als meest kansrijke Startup die bijdraagt aan een betere kwaliteit van leven, was dan ook een belangrijke mijlpaal.

Mei 2017 zijn Clary Scheres en Frances Zitter als compagnons ingestapt. Samen willen we heel veel vrouwen blij maken en ondersteunen in hun zelfvertrouwen als sterke vrouwen.

Clary Scheres
Clary ScheresBrand builder
Kijk uit, want als we samenwerken dan ga ik er 100% voor 🙂

De markt opschudden

Mijn eerste ervaring met borstkanker was toen ik 10 was. Mijn oma kreeg borstkanker en overleed een jaar later. Nu ik zelf volwassen ben ontmoet ik vrouwen in mijn eigen leeftijd die borstkanker hebben, zoals Suzanne. Haar verhaal intrigeert me. Het gaat niet over dood gaan maar over leven na kanker, leven met 0 of 1 borst. Dat leven zou een cadeau moeten zijn, een fase waarin je optimaal geniet van het leven en de kansen die je krijgt.

Vanuit mijn marketing vak zie ik alleen dat deze amazones totaal niet bediend worden. Er zijn vooral producten die ze klein houden, als patiënt zien. Wat een gemis! Ik zie juist een scala aan producten voor me waar ze blij van worden. Vrouwelijke producten speciaal voor hen ontwikkeld met een warme uitstraling en een fijne touch. Daar werk ik graag aan mee, om samen met Frances en Suzanne die markt op te schudden met mooie passende producten.

Blijf op de hoogte

Hoor het als eerste wanneer Qups op de markt komt. Misschien voor jezelf of een ander? Eind mei starten we met een test-panel, we houden je graag op de hoogte.


[recaptcha]

Achtergrond

Qups is een initiatief  van ons Proud Breast team. Suzanne Kemps is productontwikkelaar en zelf Amazone. Clary Scheres is onze Brand builder en vormgever.

Partners

De ontwikkeling van Qups wordt mede mogelijk gemaakt door:

  • PVC group
  • Saxion University of Applied Sciences
  • Grando group, België
  • Feel Well by Hetty
  • Roessingh Revalidatie Techniek
  • studio Duif
  • specialisten werkzaam bij Philips