Over ons

vrouwen met een missie

ProudBreast achtergrond

Na een uitgebreid onderzoek en ontwikkel traject konden founders Clary Scheres en Suzanne Kemps in april 2019 ProudBreast B.V. oprichten. Als sociale onderneming richten we ons vooral op het creëeren van impact. Vanaf het begin was ons doel om vanuit de doelgroep (vrouwen zonder borsten) samen een product te ontwikkelen; een comfortabele borstprothese. Luisteren en innoveren, dat is onze kracht. Luisteren doen we in onze community tijdens activiteiten en met onderzoek, innoveren doen we in onze producten.

Onze missie is om wereldwijd vrouwen die een borst missen, te verbinden en inspireren om zorgeloos zichzelf te zijn.

Impact maken

Als social enterprise zetten we ons in om in alles wat we doen onze waarden te laten weerspiegelen. Daarom ondernemen we alles wat we doen vanuit de impact die we ermee willen maken. Onze impact doelstellingen hebben we verbonden aan de Sustainable Development Goals (SDGs) van de Verenigde Naties. De SDGs hebben de grootste wereldwijde problemen van nu in kaart gebracht. Wij willen onderdeel van de oplossing zijn.

Lees verder

Ondernemer

Clary Scheres (41) is directeur van ProudBreast, impact ondernemer en ontwerper in hart en nieren. Samen met initiator en ervaringsdeskundige Suzanne Kemps (48), startte zij drie jaar geleden ProudBreast; een impact platform voor vrouwen met met één of géén borst. Een unieke combinatie van community, productontwikkeling en verkoop.

In 2019 lanceerden zij de Qup, de eerste externe borstprothese die volledig vanuit comfort ontwikkeld is. De impact is enorm. Intussen heeft de Qup het leven van meer dan 5000 vrouwen positief veranderd. De eerste twee magazines zijn uitgekomen en deelname aan de Huishoudbeurs 2020 was een groot succes. Investeerders zijn ingestapt waardoor scale-up de komende jaren mogelijk is en de impact groeit. Vanaf 1 januari 2020 is Clary solo directeur van ProudBreast.

Lees de hele geschiedenis

Wij staan voor je klaar

Laat ons weten wat je bezighoudt

Adres

Kom (na corona) langs

Bergstraat 45, Deventer

Email

Email ons

info@proudbreast.com

Bel

Bel/whatsapp ons

0617033887

Bedrijfsgegegevens

Adresgegevens: Bergstraat 45 – 7411 ES – Deventer
Telefoon: 06 17 03 38 87
Bankgegevens: NL 71 RABO 03 40 68 33 41 – BIC – RABONL2U
KVK-nummer: 74 53 51 88
BTW-nummer: NL 85 99 39 23 6B 01