WORD RETAILER
Doing good by doing business

Suzanne ontwikkelde haar droomprothese, de Qup, uit eigen behoefte; zij wilde zich als vrouw met één borst niet langer patiënt voelen, maar vrouw. Inmiddels is haar idee uitgegroeid tot een bedrijf dat zorgt voor internationale impact. ProudBreast biedt comfortabele borstprotheses voor vrouwen zonder borsten. Geen medisch product, maar een modieuze bh-accessoire  die past in de huidige maatschappij waarin 1 op de 7 vrouwen borstkanker krijgt. Om de Qup voor alle vrouwen in binnen en buitenland bereikbaar te maken, werken we samen met lingeriewinkels, mammacare specialisten en lingerie- en sportketens als verkooppunt. Laten we samen meer vrouwen bereiken met deze innovatie.

proudbreast eco-friendly and inclusive

Laagdrempelig

Met de Qup in je assortiment is je winkel toegankelijk voor vrouwen na borstkanker. Je hoeft géén opleiding te volgen, de Qup is geen medisch hulpmiddel maar biedt kwaliteit van leven.

proudbreast eco-friendly and inclusive

inclusief

Qups passen zowel in reguliere lingerie als prothese lingerie. Met jouw bestaande assortiment kan je al een groot verschil maken en vrouwen inspireren tot nieuwe combinaties en mogelijkheden.

proudbreast eco-friendly and inclusive

duurzaam

Wat we doen, doen we met oog voor mens en natuur: we produceren lokaal, zijn transparant over onze materialen, verpakken en verzenden groen en creëren geen restpartijen.

proudbreast samenwerken

Vraag de retailbrochure aan

Login voor bestaande retailpartners

Login