headerfoto vrouw zonder borsten met qups in bh

ProudBreast ♥ Zeeman

Betaalbare borstprothese

Net als Zeeman zetten wij ons in om mooie en leuke lingerie voor zoveel mogelijk vrouwen toegankelijk te maken. In 2019 ontwikkelden we onze droomprothese, de Qups. Deze borstprothese is betaalbaar, licht van gewicht én past in reguliere lingerie. Zo heb jij weer wat te kiezen. Met de Qups kun je zorgeloos jezelf zijn!

Meer over de Qups

Comfortabel en vrouwelijk

De Qup is een lichtgewicht borstprothese die comfortabel draagt en niet zweet. De prothese is gemaakt van een warmteregulerend schuim en zachte stoffen in pasteltinten en modieuze printjes. De Qup zit fijn op de huid en kan gewoon in de wasmachine.

Shop de Qup
SoftQup Heartbeige borstprothese

SoftQup

Een zachte, lichte en vullende borstprothese.

Om weer zorgeloos jezelf te zijn.

Shop de SoftQup
SoftQup Roze

ParelQup

Het zwaardere zusje van de SoftQup.

Voor een natuurlijke balans.

Shop de ParelQup

SportQup

De sporty variant van de Soft- en ParelQup.

Om mee te zwemmen en sporten

Shop de SportQup

Reguliere lingerie

Veel vrouwen dragen de Qup in een prothese-bh, maar wist je dat je de Qup ook in reguliere lingerie kunt dragen? Bijvoorbeeld die van Zeeman. Wanneer je de Qup vastzet heb je weer alle vrijheid. Nooit meer nadenken over je prothese, maar ’s ochtends je bh pakken en ’s avonds in de was doen. Speciaal voor jou hebben we de Qups getest in lingerie van Zeeman, met succes! We hebben onze favorieten op een rijtje gezet, verkrijgbaar vanaf € 5,99 bij Zeeman.

Shop de lingerie

Getest: de Qups in lingerie van Zeeman

Verkooppunten

De Qups zijn in onze webshop verkrijgbaar, maar ook gewoon in de winkel! In heel Nederland ontvangen winkeliers en vrijwilligers je met open armen om je alles over de Qups te vertellen. Uiteraard kun je de Qups hier ook rustig uitproberen. Je past de Qups bij winkels met én zonder lingerie of bij ervaringsdeskundigen thuis.

Winkeloverzicht

Achter de schermen

Lees de blog

Veelgestelde vragen

Kan ik de lingerie van Zeeman bij ProudBreast kopen?

De Zeeman lingerie is niet te koop bij ProudBreast. De lingerie is te koop in de webshop en winkels van Zeeman. Heb je vragen over de lingerie? Neem dan contact op met Zeeman. Tips over het dragen van de Qup in reguliere lingerie vind je hier.

Kan ik de Qups kopen bij Zeeman?

De Qups worden niet bij Zeeman verkocht, deze zijn enkel verkrijgbaar bij ProudBreast. Shop ze online of ga langs bij een van onze verkooppunten.

Waarom heeft ProudBreast een campagne met Zeeman?

Net als Zeeman zetten wij ons in om mooie en leuke lingerie voor zoveel mogelijk vrouwen toegankelijk te maken. In 2019 ontwikkelden we onze droomprothese, de Qups. Deze borstprothese is betaalbaar, licht van gewicht én past in reguliere lingerie. Zo heb jij weer wat te kiezen. Met de Qups kun je zorgeloos jezelf zijn!

Worden de Qups door de verzekering vergoed?

Daar werken we hard aan! En het mooie nieuws is dat we op dit moment van 1 juli – 31 december 2021 een proefperiode van 6 maanden de qups vergoed worden door VGZ.

Je leest er alles over op deze pagina: https://www.proudbreast.nl/vgz/

Ben jij bij een andere verzekeraar vergoed? Helaas is er nu nog niets officieel georganiseerd, maar er zit wel continu beweging in het vergoeden van de Qups, blijf op de hoogte.