Veel vrouwen dragen de Qup in een prothesebh, maar wist je dat je de Qup ook in ‘gewone’ lingerie kunt dragen? Wanneer je de Qup hebt vastgezet heb je weer alle vrijheid. Nooit meer nadenken over je prothese, maar ’s ochtends gewoon je bh pakken en ’s avonds in de was doen. Lekker zorgeloos. Je kunt de Qup vastzetten op verschillende manieren:

Vastzetten met drukknoopjes of klittenband

Voor wie écht makkelijk is met naald en draad zijn er natuurlijk meer mogelijkheden. Je kunt zelf drukknoopjes op de bh en qup maken of klittenband is ook een optie. Zo blijft de Qup goed zitten én kun je blijven wisselen met bh’s.

Vastzetten met fashiontape

Nieuw en in veel winkels verkrijgbaar zijn rolletjes met fashion-tape. Dit is dubbelzijdige tape waarmee textiel op textiel blijft plakken. Deze tape is echter niet watervast, dus kan niet als setje met je lingerie in de was. Hoe werkt het? Plak een strookje net onder het midden van de bolling. Zorg vervolgens dat het dubbelzijdige deel van de tape vrij komt. Plaats daarna de Qup in de gewenste bh op de juiste plek. De Qup blijft 1 á 2 dagen op zijn plek. Hier verkrijgbaar in onze webshop

Los dragen in een prothesezakje

Draag je toch liever een prothesebh? Ook hierin kun je de Qup dragen. Stop de Qup in een prothesezakje en neem het zakje iets in langs de naden, dit vergroot het draagcomfort enorm. Wist je dat prothesezakjes in prothese bh’s standaard te groot zijn en áltijd ingenomen moeten worden? Dit is zo gemaakt omdat de bh daardoor ook een gezonde borst kan dragen. Neem je prothesezakje daarom altijd in, dat zorgt ervoor dat je prothese minder snel schuift. Welke prothese je ook draagt.