ProudBreast qups bij livera

Samen voor inclusiviteit

Qups bij Livera

ProudBreast & Livera

Onze missie is inclusiviteit voor vrouwen zonder borsten: dat jij je overal thuis mag voelen. Dat jij jezelf mag zijn op straat en in winkels zonder dat je je onzeker voelt. Daarom gaan wij samenwerkingen aan met grote organisaties, om te zorgen dat je overal bij winkels terecht kunt. Onze nieuwste samenwerking is met Livera.

proudbreast livera icon qups

Qups

Onze Qup is de nieuwe comfortabele opvulling van je BH. Om als vrouw zonder borsten zorgeloos door het leven te gaan. Lichter. Zachter. Wasbaar. Ademend. Van vrouwen voor vrouwen gemaakt.

ProudBreast livera icon lingerie

Lingerie

De lingerie collecties van Livera zijn door onze eigen vrouwen getest. In ons nieuwste magazine draagt Jacobien allerlei varianten, hieronder vind je de best geteste modellen.

proudbreast livera icon advies

advies

Overal weet het personeel van Livera af van de Qups: vraag ernaar!  Voor het aanmeten van een borstprothese kun je een afspraak maken in één van de gespecialiseerde Livera winkels in Amsterdam of Utrecht Overvecht.

Livera en ProudBreast

Beste matches uit de Livera collectie

In de collecties van Femilet en Chantelle zitten beide pasvormen die goed matchen met onze Qups. Dit ontdekten we tijdens een doorpassessie met onze fans. Jacobien ging voor je op de foto met onderstaande modellen. De collecties van Femilet staan bekend om de soft feel materialen die er gebruikt worden. Chantelle kan met meer dan 140 jaar ervaring, zeer innovatieve collecties bieden van hoge kwaliteit met hoog comfort voor alle vrouwen.

Qups van ProudBreast, ontworpen voor optimaal dagelijks comfort

Onze basics

prothese softqup zwart

Softqup ♥ Basic zwart

Mooie basic ultralichte SoftQup die aan beide zijden een zwarte kleur heeft. Extra mooi in combinatie met zwarte lingerie.

Bekijk de Qup
Lichtgewicht softqup creme alternatieve borstprothese proudbreast

Softqup ♥ Basic creme

Mooie basic ultralichte SoftQup die aan beide zijden een zachte crème kleur heeft. Past door de basic kleur in veel soorten lingerie.

Bekijk de Qup
softqup borstprothese licht roze

Softqup ♥ Basic roze

Mooie basic ultralichte SoftQup die aan beide zijden een zachte pastel kleur roze heeft. Past door de basic kleur in veel soorten lingerie, ook met doorzichtige kanten delen.

Bekijk de Qup

VAN VROUWEN VOOR VROUWEN


WASBAAR || Op 30 graden in de handwas

 

LICHTER || 15% minder dan reguliere protheses

 

PRAKTISCH || Past in gewone lingerie

 

VROUWELIJK || Mooie kleuren en verfijnde materialen

 

COMFORTABEL  || Zacht, ademend en no-sweat


 

Koop nu
Lichtgewicht Qups van ProudBreast, voor en door vrouwen ontwikkeld