proudbreast active qup zwem borstprothese lichtgewicht sport zwart

Lekker in je vel

sporten en zwemmen met de SportQup

Lekker in je vel
met een borstprothese

Uit al onze gesprekken met vrouwen die Qups dragen, merken we dat veel van hen zoeken naar een manier om lekker in hun vel te zitten en zich gezond te voelen. Natuurlijk is dit een proces waar je zelf stappen in moet zetten, maar we kunnen je wel een beetje helpen met een mooi product!

Shop de active qup
proudbreast active qup zwem borstprothese lichtgewicht sport zwart

Zij zitten al lekker in hun vel

Inspirerende vrouwen uit onze community!

sport qup versus basic qup
ProudBreast ruilen retouren

Sporten met Qups

“Met mijn Qups voel ik me weer vrij om te leven”, vertelt Irma (56) over de eerste keer sporten met haar SportQups. Momenteel doet zij thuis work-outs om ook tijdens de lockdown in beweging te blijven. De SportQup is een comfortabele en sportieve mammaprothese gemaakt van een sneldrogende stof. Ideaal om mee te sporten of zwemmen.

Bestellen

Meet Caroline

Enthousiast draagster van de SportQup, de lichtgewicht borstprothese. Ze draagt al een tijd onze sportqup en is daar erg blij mee. “Hardlopen, wielrennen, ik ben elke dag actief. Mijn man en ik zijn echte sportaholics. Afgelopen zomer nog samen 550 km door Overijssel en Gelderland gefietst; heerlijk!”

Caroline woont zelf in Alphen aan de Rijn en heeft daar ook een ProudBreast thuispaspunt om andere vrouwen te helpen in hun zoektocht naar een comfortabele prothese. Wil jij net als Caroline ook weer zorgeloos actief zijn?
Kom eens kennismaken!

Overzicht paspunten
Proudbreast borstprothese lingerie tips