Brand ambassadors Jacobien en Jelly Nienke dragen met plezier Qups, vooral ook omdat ze gewoon in ‘normale’ lingerie passen. Maar welke lingerie kiezen ze dan? In een openhartig gesprek deelden ze hun persoonlijke voorkeuren, want niemand maakt dezelfde afwegingen.

Tijd om de favoriete reguliere lingerie van deze fans eens op een rijtje te zetten. Dit zijn de drie modellen die goed matchen met de Qups en een glimlach op je borst toveren. Kortom, deze zitten top!

Foto: Marleen Sahetapy

Model 1 – After Eden, Anna Bandeau Bra

Jelly Nienke: “Deze bh heb ik in verschillende kleuren; wit, blauw, rood en zwart. Een ideale bh omdat er een kantje overheen zit. Het kantje bedekt de littekens, vermindert de inkijk en het staat leuk onder een laag shirtje. Voor mij echt een basic model in mijn kledingkast.”

De basic creme Qup staat hier heel mooi in.

Favoriete reguliere lingerie waar Jelly Nienke haar qups in draagt. Witte bandeau met kant van After Eden.
favoriete reguliere lingerie om qups in te dragen, dit is een witte bandeau

Model 1 – Marie Jo Avero, Naadloze beugelbh

Jelly Nienke: “Deze rode bh is van Marie Jo, ik heb ‘m gekocht bij een lingeriezaak in Franeker. Deze was een stuk duurder dan de After Eden maar is elke cent waard. Het voordeel van een voorgevormde bh is dat de Qup er heel mooi in valt en goed blijft zitten.”

Jelly Nienke vindt een contrasterend kleurtje erin dan extra leuk, zoals deze panter Qup.

favoriete reguliere lingerie van Jelly nienke, model rode beugelbh van Marie Jo
favoriete reguliere lingerie met qup rode beugelbh

Model 3 – Triumph, Ladyform soft

Jacobien: “Ik vind het vooral belangrijk dat lingerie lekker zit. Mijn twee favoriete bh’s zijn van Triumph, allebei minimizers. Perfect voor meer steun, maar minder decolleté. Ze sluiten mooi aan en het valt niet op dat ik een Qup draag!”

groene minimizer bh met qup
favoriete lingerie van jacobien model groene minimizers

Jacobien: “Vanwege drukplekken draag ik graag comfortabele lingerie. Tegenwoordig een maatje groter; mijn borst wordt door de beugel toch ondersteunt, en de rondom mijn littekens heb ik wat meer ruimte.”

Jacobien kiest liever de basic kleuren Qup in haar lingerie, zoals de Basic Licht Roze Qup.

👉🏼 In de volgende blog…

lees je lingerietips uit onze community!