Afgelopen maand introduceerden we ons nieuwe Qup shirt, speciaal voor onze fans die ronduit prachtig plat zijn. Het is een variant op het Pure Color hemd van RJ bodywear, dat we in co-productie van pockets hebben voorzien. Uiteraard zijn wij er blij mee, maar vooral omdat jullie dat zijn! We verzamelden enkele reacties van enthousiaste gebruikers. Zij delen graag hoe de nieuwe shirts bevallen om jou te inspireren.

Elly

‘Wat een heerlijke shirts zeg, nóg beter dan die vorige van shirts Sloggi die jullie aanraden. Even was ik verdrietig dat die uit het assortiment gingen, maar nu blij met dit nieuwe alternatief! Bij deze zakken de bandjes niet van je schouder, ze blijven goed zitten. Ook van onderen kruipt het hemd niet naar boven maar blijft goed op zijn plek zitten. Wat ik ook fijn vind is dat ze na het wassen (ik doe ze niet in de droger) goed blijven, het materiaal is van goede kwaliteit.’

Mia 

‘Ik vind het een fijn product aangezien ik door zo’n hemdje geen bh meer hoef te dragen. Het hemdje zit gelijk goed en het materiaal voelt en draagt prettig. Ook onder strakke kleding zie je niet dat je een hemdje draagt. De opening aan de bovenkant is wat kleiner dan ik gewend ben maar wel te doen, het voordeel van zo’n opening aan de bovenkant van de pockets is dat de Qups hierdoor wel op de juiste plek blijven, dat vind ik belangrijker. Ben er blij mee en binnenkort ga ik een crème kleurig bestellen.’


Een paar details over het Qup shirt:

➕ Er zijn pockets toegevoegd waar vanaf de bovenzijde Qups inschuiven

➕ Vooral comfortabel voor vrouwen die prachtig plat zijn en beide borsten missen

➕ Gemaakt van een zachte polyamide kwaliteit welke zacht draagt op de huid

➕ Verkrijgbaar in maat S t/m XXL in zwart en ivoor

En dat voor maar €26,50 per stuk!


Petra 

‘Wat ben ik blij met het nieuwe hemdje! Gelijk toen vorige week de mail van jullie kreeg over de nieuwe (goedkopere) hemdjes heb ik er 1 gekocht. Wat een heerlijk ding; gepast en niet meer uitgedaan! Ik ben zelf 1.49 m en mis één borst. Die hemdjes van Sloggi heb ik ook maar zijn meer voor lange vrouwen: de pockets zitten best wel heel laag. Deze nieuwe is perfect voor kortere vrouwen. En mijn (kleine) cups passen goed, want de pockets van de Sloggi zijn ook best groot voor kleine cups. Ook de stof is super! Dit wilde ik jullie even melden, omdat ik zo blij ben haha’

Yvonne

‘Onlangs bij jullie een Qup hemdje gekocht, zwart, waar ik 1 ParelQup van jullie in heb zitten. Het hemdje draagt heerlijk en heeft een mooie pasvorm, zelfs met 1 echte borst en een Qup!! Dat wilde ik even laten weten!’

Monique

‘Eindelijk een hemdje wat niet knelt en wat goed blijft zitten. Ik heb altijd last van beha’s en hemdjes aan 1 kant, een kant waar lymfeklieren zijn weggehaald. Maar bij dit hemdje dus niet. Verder blijft het mooi en in goede vorm na het wassen.’

Gonny 

‘Die singletjes? Ik vind ze geweldig. Ben er echt dolblij mee! Had er 2 besteld, maar direct 2 bijbesteld! Dit draag ik weer gewoon probleemloos de hele dag, terwijl ik prothese bh’s, als ik thuis ben, toch bijna altijd uit doe. Echt top!’

Wat fijn om te horen dat iedereen zo enthousiast is over deze nieuwe hemden. Zelfs vrouwen die 1 borst missen vinden dit dus een prettige oplossing! Mocht je de shirts ook willen uitproberen? Ze zijn verkrijgbaar in onze webshop voor €26,50 per stuk in de maten S – 2XL in de kleuren ivoor en zwart.