Natuurlijk wil je graag weten welke Qup-maat voor jou het meest geschikt is! Deze maathulp geldt zowel voor de SoftQups als de ParelQups. Vul hieronder je omvang en cupmaat in en zie direct welke maat Qup het beste bij jou past.

Bepaal de juiste maat voor je Qup

Voer hieronder je gegevens in

Hieronder hebben we een overzicht gemaakt van de maten van Qups ten opzichte van reguliere lingeriematen en ook in verhouding tot bestaande silicone prothesematen.

Twijfel je over je maat? Dan is het handig om toch even te gaan passen, dit kan in de winkel of bij je thuis.

In de winkel passen

Overal in het land zijn er lingeriewinkels die ook Qups verkopen. Dit zijn zowel reguliere lingeriewinkels als mammacare speciaalzaken. Er zijn ook fans die hun huis voor je openstellen, je kunt bij hun thuis de Qups passen en gelijk ervaringen en tips uitwisselen. Misschien zit er een winkel of thuispaspunt bij jou in de buurt?

Thuis passen

Wil je juist liever thuis uitproberen, dat kan natuurlijk ook! Je betaald dan alleen wel zelf de verzendkosten die eventueel extra nodig zijn om Qups terug te sturen. Wat het meeste voorkomt is dat vrouwen twee maten bestellen en dan thuis passen welke maat het beste zit. De maat die je niet wilt kan je dan retour sturen, of ruilen voor de juiste maat. Nog handiger!

Juist maat gevonden?

Is het gelukt om de juiste maat te vinden? Dan kan je in de webshop uitzoeken welke Qup bij jou past, we hebben allerlei kleuren. Kies er eentje waar je blij van wordt! En veel plezier ervan.