Bij de frisse lente Qups, hoort uiteraard mooie voorjaarslingerie. Mariët en Daniëlle delen graag enkele nieuwste modellen uit hun collectie bij van Van Tilburg in Nistelrode. Benieuwd hoe ze passen? Kom dan alles proberen tijdens onze Ladies Night in deze mooie winkel op 25 april.

Zomer collectie van Mey

Zonnige kleuren, zachte materialen en vrouwelijkheid in de zomer collectie van Mey, waar de Bi-stretch BH een mooi geschikt artikel is voor de Qups. Met beugel en voorgevormde cup.

In Lentegroen, Jeansblauw, Cerise roze of basis kleuren Blush, Rubin en Zwart. Alles met bijpassende slips in diverse modellen en mooie zachte tops, om het af te maken.

Nieuw van Anita

Voor meer comfort, zonder beugel, is de nieuwe naadloze top met sluiting op de rug en het schattige toegevoegde strikje onder de buuste, de Bralette EssentiaL Lace van Anita, een aanwinst in uw zomercollectie.  In de kleuren Berry en soft Grey.

De ultieme comfort Tops, Lotta en Britta, beide in drie kleuren verkrijgbaar, zijn vooral voor de gevoelige huid, zeer geschikt. Voorgevormd zonder beugel en met passend inzethoesje, de ultra zachte “tast-Beha” gemaakt op de fijne handgevoeligheid, van blinde dames. De Selena, in zalmrose en zwart/huid.

Nieuwe collectie van Cosabella

Voor iets meer vrouwelijkheid, zonder beugel, hebben we diverse kleuren van de Cosabella Bralettes in huis. 

Silvergrey en Golden Beige misstaan niet onder een mooie blouse en geven een vrouwelijkheid aan u en de Qups.

Bij van Tilburg Lingerie

Nog even een persoonlijk berichtje van de beide lingeriespecialisten: ‘Wij kijken en denken uiteraard graag met u mee en zorgen samen voor een ontspannen lingerie ervaring. Mocht u eerst eens sfeer willen proeven in ongedwongen setting, schrijft u zich dan vooral in voor onze Ladies Night. Waar wij u samen met de meiden van ProudBreast graag te woord staan.’