6 vrouwen vertellen over comfort met de Qups

Soms is het fijn om het  jezelf zo makkelijk mogelijk te maken. Helemaal nadat je veel gedoe hebt meegemaakt. Dan heb je wel wat comfort verdiend! Want waarom zou je moeilijk doen als het makkelijk kan? Zo is onze Qup ontstaan, als comfortabele borstvorm voor vrouwen die leven zonder borsten.. Maar hoe comfortabel is de Qup eigenlijk, wat kan je er dan mee dat zo comfortabel is? Wie kan dat beter uitleggen dan gebruikers zelf… zes vrouwen delen hun ervaringen.

ProudBreast Qups comfortabel naar de sauna

Jeanne gaat met Qups comfortabel naar de sauna

‘Ik ga graag naar de sauna. Niet wekelijks hoor, maar eens in de twee maanden vind ik het echt heerlijk. Voorheen droeg ik dan de siliconenprothese, maar die is echt een stuk zwaarder dan de Qup. Ik was eerst wel eventjes benieuwd naar hoe de ParelQup zich zou houden, maar persoonlijk vind ik het veel aangenamer. Het zwemt heerlijk, en het is helemaal goed gegaan in de sauna. De parels worden niet warm. Ik vond het echt fantastisch, heb onwijs genoten.’

‘Ik heb geen belemmeringen ondervonden toen ik met Qups naar de sauna ging. Het was juist een verademing, hij is zo licht. Ik weet zeker dat niemand zag dat ik een borst mistte. Ik heb een hoog kuiltje op mijn borst en draag daarom een hooggesloten badpak, hierin past de Qup ook. Omdat het badpak zo hoog is bleef m’n ParelQup goed op zijn plek zitten en heb ik mij er ook fijn gevoeld. Super dat dit zo kan! Ik heb zo erg genoten dat ik volgende week weer naar de sauna ga, haha.’

Jeanne deelde eerder haar hele verhaal met ons in deze blog:

https://www.proudbreast.nl/met-qups-naar-de-sauna/

blogfoto vrouw zonder borsten

Jacobien is comfortabel met haar nieuwe lijf

“Ondanks de pijn heeft mijn borstkanker heeft me ook veel gebracht. Als je kunt accepteren dat dit het is; dat dit je gewoon overkomt, dan kun je in die transformatie stappen. Het is bizar hoeveel vrijheid het je oplevert; dat je je kunt overgeven. Dat geeft echt rust. Ik was voor ik ziek werd een enorme controlfreak, ik plande en organiseerde alles. Ik wilde overal de regie over. Maar dat is een illusie. Ik ervaar nu zoveel meer vrijheid. Zelfs met één borst.”

‘Ik ben zo ongelofelijk blij met de Qup, wat een uitvinding. Het past helemaal bij mijn acceptatieproces. Dat wil ik graag met andere vrouwen die ook een borst moeten missen delen. Maar ook mijn proces met borstkanker en al mijn geluk daarna. Ik wil anderen helpen en inspireren.’

We spraken Jacobien uitgebreid in een interview, je leest het hele verhaal in deze blog:

https://www.proudbreast.nl/health-3-houden-van-je-nieuwe-lichaam/

blogfoto vrouw blij met qups

Elly slaapt comfortabel met qups 

‘Okay, de Qups vervangen dan misschien wel je borsten, maar voor mij doen ze meer dan dat’ deelt Elly. ‘Het klinkt misschien gek, maar ze zijn zo lekker zacht en warm dat ik er ook mee slaap, ze lijken zich aan te passen aan mijn lichaamstemperatuur. Je kunt ze zo fijn omarmen, heerlijk om mee te knuffelen ‘s nachts!”

Extra leuk om te delen: Elly is onze Qups naaister! Ze draagt Qups met plezier en naait al jullie Qups met liefde. Haar kennis van textiel heeft geholpen te kiezen voor de stof van 95% katoen en 5% elastan die makkelijk door de naaimachine gaat en gelijk ook zacht aanvoelt op de huid. Dus zelfs ‘s nachts. 

Elly draagt ze in de shirts van sloggi, die ze voor ons ontdekte. Ze deelt erover:

https://www.proudbreast.nl/nieuw-sloggi-shirt-voor-als-je-twee-qups-draagt/

blogfoto sportieve vrouw carola

Carola ervaart met qups geen gedoe meer

‘Het was wat zoeken welke maat het dan moest worden en nu heb ik een fijne maat die echt bij mij past. En ik ben er zo blij mee dat ik het wel van de daken wil roepen. Iedere vrouw met 1 of geen borsten gun ik dit. Ik kan weer gewone lingerie dragen, geweldig! Ik ben zo blij met de Qups; voor het eerst sinds 30 jaar draag ik gewoon mn bh tot ‘s avonds laat, dat is geweldig. En zo gemakkelijk. Ik naai ze in mijn bh en vanaf dat moment, hup, zo de was in. En ‘s avonds aan- en uit trekken zonder gedoe. Heerlijk, ik voel me weer vrouw!’

Lees haar hele verhaal in dit interview

https://www.proudbreast.nl/zonder-kanker-toch-je-borsten-kwijt/

blogfoto vrouw met wasmiddel soak

Jelly wast qups heel gemakkelijk met SOAK

‘Ik ben graag zuinig op mijn lingerie, en dus ook op de Qup. Ik doe ze dus liever niet in de wasmachine. Daarom was ik mijn setjes met de hand, wat nu wel heel makkelijk is met SOAK wash. Ik ontdekte dat een jaar geleden voor mijn lingerie, en voor Qups werkt het ook heel goed. Handwas klinkt alsof je het jezelf moeilijk maakt, maar met soak is dat gelukkig niet het geval’.

Ze maakte er een video van: https://youtu.be/1tVbkSC5iyg

‘Het is niet heel goedkoop, maar je doet er echt heel lang mee. Ik heb die van mij al een jaar en ik moet nu pas bijna een nieuwe gaan bestellen. Je hoeft dus maar een heel klein beetje SOAK wash te gebruiken bij een handwas en alsnog doet hij goed zijn werk. Het is niet nodig om zelf te schrobben, want de enzymen doen zijn werk. Na het wasje haal je het laatste beetje water eruit en laat je ze zelf drogen. Ik ben er ontzettend blij mee!”

Vanwege deze tip hebben we SOAK opgenomen in onze webshop:

https://www.proudbreast.nl/product-categorie/accessories-nl/

blogfoto vrouw comfortabel op vakantie

Susanne vindt Qups online bestellen comfortabel

‘Het grote voordeel van de Qups vind ik dat ik ze thuis op mijn gemak kan passen, zonder dat iemand toekijkt. Daardoor voel ik me geen patiënt meer. Ik kan het onder verschillende kleding testen, om te kijken hoe het staat. Als het niet bevalt, stuur ik het terug. En het leuke van ProudBreast is dat ze de Qup in een leuk doosje met een lief kaartje opsturen. Een feestje om te krijgen.’

Susanne deelt meer tips over je minder patiënt voelen in dit interview:

https://www.proudbreast.nl/door-de-qup-voel-ik-mij-geen-patient-meer/