Met onze fans Berdie en Viola en een tas vol nieuwe Valentijn Qups gingen we woensdagochtend op stap om matchende rode lingerie te ontdekken! We werden in Arnhem met veel enthousiasme verwelkomd door Nienke en Karin van Roses Body Care. Van verre zagen we al waar we wezen moesten, de etalage pronkte met rode valentijn lingerie. Het werd een gezellige ochtend met veel oh’s en ah’s en prachtige matches. Natuurlijk hebben we alles voor jullie op de foto gezet. Geniet je mee van vier tips voor rode Lingerie?

Valentijn favoriet 1 – de Karolina prothese beha van Amoena

Wow, deze prothese beha’s zaten echt heel lekker. Berdie draagt de voorgevormde versie van dit model, terwijl Viola een beugel beha droeg die afgewerkt was met een extra kanten band aan de onderkant. Toen we aan het einde van de pas- en fotosessie vroegen of ze zelf nog sexy op de foto wilden voor hun man, kozen ze allebei deze beha..  dat zegt genoeg.

Valentijn favoriet 2 – de Selena prothese beha van Anita

Van deze prothese beha konden we de kleur kiezen. Licht roze of rood? Het past allebei goed met de Valentijn Qup, omdat de print bestaat uit veel bloemen met zowel rode als roze tinten.  Dus koos Berdie voor de zachte roze, en droeg Viola het rode model. Beide versies zijn voorgevormd en afgewerkt met sierlijk bloemenkant en een klein satijnen strikje in het midden.

Valentijn favoriet 3 – NIEUW!! Carebra Dame de Paris van marlies|dekkers

Wat een feestje om gelijk de nieuwste beha van marlies|dekkers te mogen proberen! Het is de rode variant van de care beha’s die al langer verkrijgbaar zijn. Deze rode kleur geeft de beha een échte liefdes look en feel. Daar hoort bijpassende lippenstift bij 🙂 De beha is een voorgevormde prothese-BH zonder beugels. Er zitten dus zakjes in waar de Qup in past. We merkten wel dat er zowel bij Berdie als bij Viola een redelijke opening in het midden ontstond, onder de karakteristieke dubbele rode bandjes die boven de borsten over je huid liggen. Tegelijkertijd geeft dat ook een speelse inkijk en kan je het zelfs zien als decolleté.

Valentijn favoriet 4 – de Valletta prothese top van Amoena

We eindigen de passessie met een kopje thee en een comfortabele top. Handig voor als je liever geen beha draagt of voor als je jezelf een lekker thuisdagje gunt. Deze top is voorzien van prothese hoesjes, dus de Qups blijven keurig op hun plek. We konden weer kiezen tussen twee kleuren, de bordeaux rode versie of de meer zalm roze variant. Berdie pakte intussen ook haar oedeem kous erbij, omdat ze die nou eenmaal drie dagen in de week om heeft. Eigenlijk was ze voor de foto’s aan het spijbelen… maar nu toch fijn om hem weer te kunnen dragen.

Moe maar voldaan keren we terug naar huis. We hebben veel mooie lingerie gezien en leuke foto’s kunnen maken, mede door de aanwezigheid van onze stagiaires Cathelijne en Jeanine. Dit gaan we vaker doen zo, want hoewel dit mooie beha’s waren… het was allemaal prothese lingerie. We zijn nu ook wel benieuwd naar rode reguliere lingerie waar de Qups in passen. Wordt vervolgd!

Op zoek naar favoriete rode valentijn prothese lingerie
Op zoek naar favoriete rode valentijn prothese lingerie

Wil jij ook net als Berdie en Viola een keertje lingerie passen en daarmee op de foto om andere vrouwen te inspireren? Laat het ons dan weten via [email protected]. Dan zetten we je op de lijst van vrouwen die we informeren over de data dat we op stap gaan. Wie weet zien we jou voor onze volgende blog?