Onze missie is om vrouwen met één of geen borst te inspireren om zorgeloos zichzelf te zijn. De Qups zijn daarom te dragen in prothese-bh’s én in reguliere lingerie. Zo kun je lingerie dragen die bij jou én je portemonnee past.

Borstprothese in reguliere lingerie

De Qups worden inmiddels door duizenden vrouwen gedragen. Elke dag zetten wij ons in om de inclusiviteit van deze vrouwen te vergroten. Wij adviseren dan ook om onze lichtgewicht borstprothese vast te zetten in een reguliere bh. Wat geeft dit een vrijheid; ‘s ochtends je bh pakken en ‘s avonds weer uit doen. Nooit meer nadenken over je prothese.

Betaalbare lingerie van Zeeman

Een tijd geleden kwamen we in contact met Zeeman, zij willen leuke lingerie voor iedereen betaalbaar maken, een mooie missie die aansluit bij ons. En zo ontdekten we ook bij Zeeman hartstikke leuke én betaalbare bh’s, waarvan een aantal heel goed samengaan met de Qup. Deze combi geeft vrouwen zonder borsten nog meer keuzevrijheid.

Test, test, test

We roepen natuurlijk niet zomaar dat lingerie van Zeeman goed samengaat met de Qups. Vijf vrouwen uit onze community hebben de bh’s uitvoerig getest. Wat een teamwork was dat, nogmaals bedankt lieve vrouwen!

Wat blijkt, sommige bh’s zijn helaas geen goede combi met de Qup; ze zijn te laag uitgesneden of hebben beugels. Andere bh’s springen er juist echt uit qua comfort en uitstraling! En wist je dat de bh’s al verkrijgbaar zijn vanaf € 5,99. Nieuwsgierig? Bekijk gauw de testresultaten.

Shoppen maar

De Qups zijn op tientallen plaatsen in Nederland verkrijgbaar. Je kunt ze uitproberen bij verschillende (thuis)paspunten en aanschaffen bij prachtige lingeriewinkels met prothese- en reguliere lingerie. Shop je liever online? Onze lichtgewicht borstprothese is uiteraard verkrijgbaar op onze website. De lingerie van Zeeman is verkrijgbaar in hun eigen winkels en webshop.