Een lichtgewicht Qup zal altijd iets verschuiven. Uit onze testen blijkt dat dit maximaal 1,5 cm hoeft te zijn. Verschuift jouw Qup verder? Probeer dan het volgende:

– Probeer de beha eens iets losser of juist vaster af te stellen.

– Probeer ook eens een kleinere Qup of een beha met een iets grotere cupmaat. Hierdoor heeft de Qup iets meer ruimte en zal die minder makkelijk verschuiven.

– Draag een strak hemdje over je qup en bh heen, hierdoor krijg je meer pressie wat goed is voor je lymfe-afvoer, en dit houdt je bh met qup nóg meer op zijn plek. Ook verminder je zo inkijk, win-win!

Verschuiven de Qups als je ze draagt, en verschillen ze daarin van andere borstprotheses?

Clary laat het zien in deze video.

Effect van lingerie keuze

Verder heeft het schuiven ook alles te maken met de bh die je draagt. Draag je een prothese bh, zorg dan dat je het zakje goed inneemt tot de maat van je qup of prothese, dit helpt enorm! Draag je reguliere lingerie, denk er dan eens over na om hem vast te zetten.

Meer hierover lees je in deze blog: https://www.proudbreast.nl/qups-vastzetten-in-je-bh/

Bij twijfel, ga naar de lingeriewinkel

Wil je meer weten en twijfel je nog? Ga dan eens langs bij een van de aangesloten lingeriewinkels. Zij kunnen je niet alleen de qups laten zien, maar ook helpen aan de juiste lingerie zodat de qup goed toont.

Hier vind je een overzicht van alle aangesloten winkels, er is vast ook een punt bij jou in de regio: https://www.proudbreast.nl/paspunten/