Zijn Qups ook handig als je twee borsten mist en dus aan beide kanten een borstprothese draagt? Ja! Clary legt het in deze video uit en geeft je tips.

Ben je niet zo van de video’s? Dan kan ik het natuurlijk ook zo vertellen

Twee qups, is dat niet te licht?

Juist als je beide borsten mist is het gewicht van de prothese die je draagt snel belemmerend voor je bewegingsvrijheid. Want je draagt aan beide kanten ineens gewicht mee aan je schouders. De Qups zijn een prettig lichtgewicht alternatief. Het voordeel is dat je bij het dragen van Qups niet eens persé meer een bh hoeft te dragen. Je kunt er voor kiezen om een hemd met pockets te dragen, zoals deze shirts van sloggi. Onze Elly ontdekte ze en wil niet meer zonder, lees erover in deze blog.

Sport tops

Een andere manier om qups aan beide kanten te dragen is in sporttops. Dit zijn bh’s die wat strakker zitten zodat je tijdens het sporten geen ‘last’ hebt van borsten die te veel bungelen. Deze strakke bh’s of tops zorgen ook automatisch dat jouw qups op hun plek blijven. De strakkere onderband houdt alles goed op zijn plek.

Je bent vrij om twee qups te kiezen die bij jou passen!

Het klinkt misschien raar, maar van veel vrouwen die beide borsten missen horen we juist ook positieve verhalen. Ze zijn vrij om hun eigen grootte en gewicht te kiezen. Je kunt zelfs varieren afhankelijk van de setting. Ga je naar een feestje en mag je decolleté wel mooi uitkomen, dan kies je een iets grotere maat. Ben je gewoon thuis en draag je een comfort bh? Dan kies je een iets kleinere prothese, hoef je ook minder met je mee te dragen.