Vandaag hebben we een nieuwtje. Iets waar we enorm trots op zijn. Iets waarmee we onze fans enorm hopen te inspireren. We hebben namelijk twee Brand Ambassadors gevonden. En daar zijn we enorm trots op!

Kleine terugblik op hoe het begon

“Suzanne en ik begonnen ooit met ProudBreast (zij iets eerder dan ik), gewoon vanuit onze zolderkamers en als vrijwilligers. We pionierden en konden ons hart volgen en heel persoonlijk communiceren. De afgelopen jaren is ProudBreast doorgegroeid naar een bedrijf waar we nu met 5 vrouwen werken. We bereiken véél vrouwen met ons gedachtengoed. Maar het wordt ook ingewikkelder, hebben met meer belangen te maken en er liggen hoge verwachtingen”, vertelt Clary, directeur van ProudBreast.

De persoonlijke touch willen we niet verliezen

“Onze wens en uitdaging is ook nu we groeien persoonlijk te blijven. Om niet traditioneel te kiezen voor dure advertenties in grote bladen, maar juist ervaringen te delen en elkaar onderling te inspireren. Helaas kan Suzanne dit niet meer voor ons doen, nu zij vanwege haar ziekte uit het bedrijf heeft moeten stappen. Maar wie dan wel?“

Daarom Brand Ambassadors

“Zelf kunnen we niet vanuit ervaring spreken, aangezien wij zelf geen borst missen. Daarom zochten we naar Brand Ambassadors. Die fan zijn van onze Qups en hun ervaringen met jullie willen delen. Maar tegelijkertijd ook positief in het leven staan en op krachtige wijze omgaan met tegenslag (borstkanker), zodat ze lotgenoten kunnen inspireren. Maar indirect daarmee ook verder helpen om na het ziekteproces weer positief het leven in te kunnen gaan. We zijn daarom enorm blij en dankbaar dan we Jelly Nienke en Jacobien bereid hebben gevonden om vanaf heden onze Proud Ambassadors te zijn! Jelly Nienke en Jacobien dragen beiden onze Qup en kunnen dus als geen ander vertellen hoe het is om deze te dragen.”

Over Ambassador Jelly Nienke

Ik voel mij, ondanks dat ik een borst mis, op en top vrouw”, legt Jelly Nienke uit. “Dat had ik vorig jaar niet kunnen bedenken en al helemaal niet durven hopen. Mede door het dragen van de Qup voel ik mij vrij en totaal vrij van schaamte. Ik weet dat enorm veel vrouwen, jong en oud, voor de keuze staan om wel of geen reconstructie te kiezen. Zij durven er vaak niet aan te denken om ‘plat’ door het leven te gaan. Geen borsten meer hebben is voor veel vrouwen geen optie, want wat dan? Ik wil graag laten zien dat het wél kan. En dat het geen verschil maakt. Sterker nog, ik voel mij puurder en vrijer zonder reconstructie, omdat het voor mijn lichaam de beste keuze is. En dát gevoel wil ik delen.”

Over Ambassador Jacobien

Op de vraag waarom Jacobien zich graag aansluit bij ons merk, antwoordt ze: “Wat mij bij ProudBreast aanspreekt is het ondernemen vanuit het hart en dichtbij jezelf. Daarbij komt dat ik de Qup een prachtig product vind. Het is comfortabel en zacht waardoor je bijna niet doorhebt dat ‘ie in je beha zit. Ik ben trots dat ik ambassadeur van ProudBreast mag zijn en op die manier een voorbeeld kan zijn voor anderen om te laten zien dat je ondanks je tegenslagen toch gelukkig kunt zijn.”

Stay tuned

De komende tijd zullen we steeds meer vertellen over Jelly Nienke en Jacobien en steeds meer van hen laten zien. We starten op 14 december met een fotoshoot voor ons nieuwe ProudBreast magazine dat in januari uit zal komen. De shoot vindt plaats in een boutique hotel in Deventer. Wil je meekijken achter de schermen? Volg die dag dan onze social media, want we geven absoluut een kijkje backstage!

Bekijk de instagram van Jacobien

Bekijk de instagram van Jelly