qups happy alternative

Start met je Qups

Een glimlach op je borst

Start met Qups

Gefeliciteerd met jouw Qup! Hier vind je meer informatie om je op weg te helpen met het gebruiken van de Qup. Zodat je weet wat je kunt verwachten en hoe je zo zorgeloos mogelijk kunt genieten.

Zó leef je zorgeloos met jouw qups

Tip 1

Bekijk tips over lingerie voor jouw bh-match

Lingerie tips

Tip 2

Ontdek hoe anderen hun Qup dragen of vastzetten

Info over vastzetten

Tip 3

Was op 30 graden in handwas of met SOAK

Bekijk SOAK
ProudBreast vestigingen Nederland

Hoe bevalt de qup? Laat het ons weten!

Ons doel is iedereen een zorgeloze oplossing te bieden. Dat kan alleen als jullie ons vertellen wat je wilt en hoe onze producten bevallen. We zijn super blij met jullie tips en feedback. Daarop kunnen we verder innoveren.

Naar het evaluatie formulier

Qups tussen de lingerie

ProudBreast Qups tussen de lingerie Livera

 

Qups tussen de lingerie

 

Zoek je nog tips voor leuke lingerie?

 

Bekijk op Youtube

Interessant om te lezen

proudbreast blog maatwerk ervaring

Zo bevallen mijn Qups op maat!

Baukje (55) liet haar Qups op maat maken, nadat ze een lange tijd zocht naar een geschikte oplossing voor het verschil tussen haar twee borsten. ‘Ik hield door een borstbesparende operatie 1,5 borst over na mijn borstkanker en daar voelde…

Lees Blog
proudbreast fans zijn comfortabel met qups alternatieve borstprothese

Voel je vrij en comfortabel!

6 vrouwen vertellen over comfort met de Qups Soms is het fijn om het  jezelf zo makkelijk mogelijk te maken. Helemaal nadat je veel gedoe hebt meegemaakt. Dan heb je wel wat comfort verdiend! Want waarom zou je moeilijk doen…

Lees Blog
headerfoto vrouw met schouderpijn

De mythe rondom nek- en schouderklachten

Veel vrouwen vragen zich af of het gebruik van een lichtgewicht Qups een verhoogt risico geeft op scheef lopen of nek- en schouderklachten. Een logische vraag nadat ons jaren is verteld dat we voor onze balans zware protheses moeten dragen.

Lees Blog
plaatje met tekst qups in reguliere lingerie

Qups in normale lingerie?

We leggen overal uit dat de qups en normale lingerie passen, maar hoe werkt dat dan? Want wat is dan normaal? Uiteraard passen de qups niet in álle lingerie, maar in welke ‘normale lingerie’ past de Qup dan wel? Waar…

Lees Blog

Veel gestelde vragen

Praktische zaken rondom de Qup

Welke reguliere lingerie kan ik dragen?

Wij raden aan minimizers te kiezen, dit zijn beha’s die ontwikkeld zijn om grotere maten goed te bedekken. Daardoor sluiten ze aan de bovenkant goed af, iets wat perfect is voor de Qup. In lingerie die meer open is van boven en bijvoorbeeld laag uitgesneden is, past de Qup niet goed. Daar hebben we bewust voor gekozen, omdat uit gebruikersonderzoek blijkt dat vrouwen die een borst missen de voorkeur geven aan bedekte lingerie. Bekijk ook deze video

Verder zijn sport-beha’s ook heel praktisch: daar zitten vaak al pockets in waar de Qups goed inpassen.

Ook voorgevormde beha’s zijn prettig, maar dan dus wel de minimizers zoals hierboven beschreven.

Bekijk ook eens onze blogs over lingerie, daar zit veel inspiratie tussen: https://www.proudbreast.nl/categorie/lingerie/

Of volg ons via Facebook, daar delen we vaak modellen: https://www.facebook.com/proudbreast/

Als de Qups vastgenaaid zitten in mijn beha, heb ik dan voor elke beha aparte Qups nodig?

Ja! En dat hij is vastgenaaid geeft jou alle vrijheid. Nooit meer nadenken over je prothese, maar ’s ochtends gewoon de beha pakken die je wilt en ’s avonds in de was doen. Lekker zorgeloos. We leveren allerlei kleuren dus je kunt mooi combineren met je lingerie.

Dat is de ideale situatie! Maar als je er nog even aan moet wennen, en eerst wilt proberen of de Qup iets voor je is dan kan je altijd beginnen met het dragen van de Qup in je prothesebeha. Daarna kan je het uitbouwen op momenten dat je een nieuwe ‘gewone’ beha wilt kopen.

Meer over Qups vastnaaien lees je in dit artikel: https://www.proudbreast.nl/qups-vastzetten-in-je-bh/

Kun je de Qups ook dragen als je twee borsten mist?

Ja! Zonder borsten ben je vrij je eigen Qupmaat te kiezen. Vervolgens adviseren we je een body of sloggi shirt (zie onze webhop) te dragen. Deze body gebruikt je hele lichaam om de Qups te verankeren. Bekijk ook deze blog met lingerietips en deze video.

Let wel op: de prijzen van de Qups zijn per stuk, dus voor een setje moet je er wel twee bestellen.

Met mijn huidige prothese heb ik vaak inkijk als ik vooroverbuig. Hoe voorkomen jullie dit met Qups?

Als inkijk echt een probleem is, kun je de Qups het beste vastnaaien in je lingerie. Daarvoor leveren we een naaisetje mee. Hierdoor kan de Qup niet meer verschuiven waardoor openvallen minder makkelijk voorkomt. Hoe lichter de Qup, hoe minder ver de beha wordt opengetrokken bij vooroverbuigen.

Kun je met Qups sporten?

Ja! We hebben er zelfs speciale Qups voor ontwikkeld. De sport qups zijn omkleed is met speciale sport stof. Ideaal voor natte momenten zoals sporten of zwemmen. De stof is quick dry, hierdoor krijg je geen zweetplekken en droogt de Qup super snel.

Hier vind je meer info: https://www.proudbreast.nl/nl/sportqup/

Langskomen of bellen?

Wil jij graag meer hulp bij het gebruik van jouw Qup, of gewoon even iemand spreken over jouw Qup? Het handigste is dan om even te bellen of een appje te sturen, ons nummer is 06 17033887.