Start met qups borstprothese van proudbreast

Start met je Qups

Een glimlach op je borst

Start met Qups

Gefeliciteerd met jouw Qup! Hier vind je meer informatie om je op weg te helpen met het gebruiken van de Qup. Tips voor lingerie, ervaringsverhalen, wasvoorschriften etc. Alles zodat je weet wat je kunt verwachten en hoe je zo zorgeloos mogelijk kunt genieten.

Lingerie tips

Lingerie… Qups dragen is heerlijk, maar hoe het draagt is ook grotendeels afhankelijk van de lingerie die je kiest. Daarom kan je overal bij lingerie winkels terecht om Qups te kopen en inspireren we je hier graag online met allerlei tips voor goed passende modellen. Natuurlijk gebaseerd op de ervaringen van onze gebruikers.

Alles over lingerie
ProudBreast qups borstprothese en matchende lingerie

Volgende keer 10% korting? Geef een google review

Laten we elkaar helpen! Wij zijn dol op win-win situaties waarbij we voor elkaar zorgen. We bieden iedereen die zich inzet om ons bereik te vergroten graag een korting op de volgende aankoop. Dat kan heel makkelijk door een review te geven op Google. Laat enkele sterren achter, of zet er zelfs een korte zin bij. Dan ontvang jij een mailtje met een code voor 10% korting.

Geef een Google review
proudbreast lifestyle borstprothese qup katoenen waszakje

Geef jouw feedback

We zijn razend benieuwd hoe de Qups jou bevallen!
Wil je er wat over delen door ons evaluatieformulier in te vullen?

Naar het evaluatie formulier

Ervaringsverhalen

bostkanker taboe op sint maarten

Omgaan met borstkanker taboes

Inspirerend interview met Altegracia Linda Lake deelt uit Sint Maarten In het afgelopen jaar zijn ProudBreast en de Qups geïntroduceerd in Sint Maarten. Gedurende vele jaren hebben stichtingen zoals Positive Foundation, Elektralyets Foundation en Still Beautiful Foundation vrouwen die gediagnosticeerd…

Lees Blog
Jelly Nienke praat over haar explantatie.

Mijn leven na explantatie

Explantatie is voor vrouwen een spannende ingreep. Vooral omdat je van tevoren niet weet welk resultaat je kunt verwachten. Onze Jelly Nienke (45) koos voor de explantatie van haar silicone borst en deelt over die keuze, over haar leven naderhand,…

Lees Blog
Blog over leven na borstkanker, nieuw leven nieuw geluk

Nieuw leven, nieuw geluk na borstkanker?

Opnieuw beginnen, op weg naar het licht en nieuw leven. Bijzonder mooi hoe de natuur dat maar ‘gewoon’ doet zo in het voorjaar, dat opnieuw bloeien. Terwijl het toch niet altijd even makkelijk is, vanuit het donker het licht zien.

Lees Blog

Onze missie is om wereldwijd vrouwen die een borst missen, te verbinden en inspireren om zorgeloos zichzelf te zijn.

Onze missie

Qups, eco-friendly and

Inclusief

Jouw een zorgeloos leven bieden betekent dat je je zelf comfortabel voelt, maar ook dat je je in de samenleving op je gemak voelt. Je kunt terecht in normale lingeriewinkels en hebt keus uit méér lingerie.

Zo zijn we inclusief
proudbreast eco-friendly and inclusive

Duurzaam

Wat we doen, doen we met oog voor mens en natuur. We produceren lokaal, weten met welke materialen we werken, creeeren geen restpartijen en doen aan groene verpakking en verzending.

Zo zijn we duurzaam
Qups eco-friendly and SDG driven

Impact

Als social enterprise ondernemen we vanuit onze impact doelstellingen die we hebben verbonden aan de Sustainable Development Goals (SDGs) van de Verenigde Naties.

Zo maken we impact