ACTIVE QUP
Sport. Zwem. Beweeg. Zon. Zweet.

Wil je juist weer lekker actief worden, zit je met een zwetende borstprothese. Da’s niet handig. Daarom hebben we een Qup die lekker zit tijdens jouw actieve bewegingen en extra zweet momenten. Deze no-sweat uitvoering heeft een zachte polyester hoesje dat extra snel droogt. Handig als je veel zweet, om welke reden dan ook.

Shop de active qup
Active Qups, ideaal bij overmatige transpiratie

OVERGANG

Zweet je veel door de overgang? Dan is deze No-sweat uitvoering het hele jaar door een uitkomst. Je hebt minder kans op natte plekken in je kleding en de prothese voelt niet aan als een extra ballast.

Active Qups, ideaal bij sporten en zwemmen

SPORTEN & ZWEMMEN

Zweet je extra omdat je graag veel sport, zwemt, wandelt of aan yoga doet? De Qup past goed in de pockets van reguliere sport beha’s en badmode, en deze active is bestand tegen chloor en zout water. Gewoon even uitspoelen naderhand.

Active Qups, ideaal bij heet weer

HITTE

Zomers als het lekker warm weer is hoef je vaak niets te doen of je zweet al veel. Of het nou thuis is of op vakantie op het strand. Deze no-sweat Qup zit lekker en vult toch je beha of bikini op terwijl jij geniet van het mooie weer.

Active Qups, ideaal bij actief leven

ACTIEF LEVEN

Een actieve levenshouding, gewoon omdat je veel in de weer bent kan ook extra zweet opleveren. Zoals praktisch werk in de zorg, met kinderen of op een werkplaats. Ook dan is deze no-sweat versie van de Qup praktisch.

Active Qup, ideaal tijdens zweten, sporten en zwemmen

Zij zijn al lekker actief

Inspirerende vrouwen uit onze community!