Per 1 februari hebben we ook lingerie te koop! Het zijn zero-feel shirts van Sloggi, die perfect samen gaan met de Qups. Als je er twee draagt wel te verstaan. Ze zijn nú verkrijgbaar in 3 kleuren en maten onder ‘bestellen’ op deze site.

BEKIJK HET SLOGGI SHIRT

We hebben ze bij toeval ontdekt tijdens een marktonderzoek in Duitsland vorige zomer. De eerste tests onder klanten waren gelijk positief en écht levensveranderend. Elly en Renske zijn onze voorlopers. Ze zijn dol op de hemdjes en proberen ook langzaam andere producten van Sloggi uit. Wie weet volgt er dus binnenkort meer Sloggi lingerie in onze webshop.

Speciaal als je twee borsten mist

De shirts zijn zero-feel wat betekent dat er geen labels of extra naden aan de binnenkant te voelen zijn. Dat is extra prettig als je veel littekens hebt. Daarnaast zijn het shirts die een pocket hebben om de Qup in te dragen. Ideaal, want dan hoef je dus geen beha meer te dragen. Het fijne is ook dat de Qup in het hemd zit, waardoor er geen inkijk meer is met kans op naar voren klappende protheses of zichtbare randjes boven je beha. Een ander voordeel is dat je lichtgewicht protheses niet schuiven doordat je ze in een hemd draagt, dat geeft fixatie op je hele torso.

Zijn ze ook te proberen als je 1 borst mist?

Nee, dat raden we niet aan. De shirts bieden te weinig houvast voor een normale borst. Daarvoor heb je toch echt een beha nodig. Juist als je aan twee kanten een lichtgewicht prothese draagt, krijg je een mooi symmetrisch eindresultaat. Maar draag je één lichtgewicht prothese en één gewone borst, dan maakt het gewicht een te groot verschil zichtbaar en is er geen symmetrie mogelijk.

Lingerie tips als je 1 Qup draagt

Welke lingerie je dan wel kunt dragen met 1 Qup? Wij merken langzaamaan dat voorgevormde beha’s zonder beugel goed werken. Binnenkort gaan we dit verder uitzoeken en komen we met verschillende modellen die we aanraden in combinatie met de Qup.

Komt er meer lingerie in de webshop?

Ja, als het aan ons ligt wel! Sloggi heeft ook hele mooie tops en bijpassende slips. We merken al dat veel van onze klanten interesse tonen in lingerie die goed samengaat met onze Qups. Op dit moment zijn we informatie aan het verzamelen. Dus mocht je een beha dragen waar de Qup goed in past, deel die kennis dan met ons. Daarmee kunnen we elkaar inspireren.