WORD MEDISCHE PARTNER
Voor mammapoli’s, therapeuten en inloophuizen

ProudBreast is een beweging van vrouwen die zelf een borst missen en samen hun eigen producten ontwikkelen. We weten hoe lastig het is om goede en passende oplossingen te vinden wanneer je een borst mist. Wat kan er wél? Het is onze missie vrouwen te bereiken met de mogelijkheden die er zijn en ze zo te inspireren hun eigen keuzes te maken. Als community ontwikkelden we een nieuwe borstprothese die ademt en lekker zit, en we brengen een magazine uit.

Qups van ProudBreast, alternatieve prothese

QUPS

De Qup, onze alternatieve borstprothese die kwaliteit van leven en comfort biedt. Een praktische oplossing voor vrouwen die bewust kiezen zonder borsten te leven. Zachter. Lichter. Wasbaar. Ademend. Prettig voor dagelijks en actief gebruik. Qups worden met liefde lokaal gemaakt.

Communitty van ProudBreast, we delen over het leven zonder borsten

COMMUNITY

In groepen vinden we elkaar. Vrijwilligers die aanwezig zijn bij events en vrouwen informeren over Qups, vrouwen die op de foto gaan tijdens fotoshoots, ondernemers die hun werk maken van het leven na borstkanker en vrouwen die elkaar online vinden en tips uitwisselen.

Magazine van ProudBreast, over borstkanker nazorg

MAGAZINE

Jaarlijks brengen we een glossy uit: 40 pagina’s vol lifestyle en inspiratie. Een samenwerking van 27 partner organisaties die zijn ontstaan vanuit vrouwen zélf. Zij delen tips en ervaringsverhalen over werk re-integratie, lingerie, familierelaties, sporten, intimiteit en acceptatie van je lijf.

proudbreast samenwerken

Vraag een informatiepakket aan