proudbreast magazine 2023

ProudBreast Magazine

Magazine : Alles over het leven ná borstkanker

Om jouw zoektocht naar gave producten na borstkanker te vergemakkelijken brengen wij jaarlijks een glossy uit: 40 pagina’s vol lifestyle en inspiratie. Een magazine boordevol met verhalen en ervaringen uit onze community van vrouwen zonder borsten. Deze editie is een samenwerking met wel 27 organisaties die zijn ontstaan vanuit vrouwen zélf. Zij delen tips en ervaringsverhalen over werk re-integratie, lingerie, familierelaties, sporten, intimiteit en acceptatie van je lijf.

Bestel nu

Voor en door vrouwen zelf

Uniek aan het magazine is dat het ontstaan is voor en door vrouwen die zélf ooit borstkanker kregen. Het is géén commerciële uitgave maar een inspiratie magazine vol ervaringsverhalen. Veel vrouwen gooien na hun herstel het leven om, omdat ze van betekenis willen zijn voor anderen in de nazorg. Ze worden coach zoals Jacqueline, starten een re-integratiebureau als Ragna, beginnen een stichting als Sanne, Anita, Miranda en Ingeborg of ontwikkelen zelfs een bedrijf zoals Pien, Carmel en Annemieke. Ze willen voorkomen dat nieuwe patiënten dezelfde zoektocht moeten doorgaan als zijzelf. Ook grote lingeriemerken, getipt door de doelgroep, haakten aan. Zij werkten mee aan een unieke fotoshoot waarbij vier vrouwen zonder borsten passende lingerie laten zien.

bestel nu

Zij stapten voor de lens

Sanne Esther, Jelly Nienke, Mia en Jacobien gingen voor jou op de foto met Qups en bijpassende lingerie. Jelly Nienke en Jacobien hebben beide 1 borst en deelden hun verhaal eerder in onze magazines en blogs. Mia en Sanne Eshter zijn beide egaal en delen hun verhaal in deze editie.

>> In het magazine lees je er alles over

Naar het magazine
Proudbreast event vrouwen zonder borsten community