happy alternative

Ladies Night

ontdek hét vrouwelijke alternatief voor borstprotheses

Een fijn avondje uit

Op een relaxte manier het nieuwste vrouwelijke alternatief voor borstprotheses ontdekken? Kom dan naar een Ladies Night! We touren door het hele land langs lingeriewinkels, en zorgen overal voor voldoende Qups en de nieuwste collecties lingerie. Dus kies je favoriete lingeriewinkel uit en laat je inspireren.

Meld je aan

Welke night kies jij?

Tijdens de borstkankermaand oktober organiseerden we een serie ladies nights in het hele land, om iedereen op een makkelijke manier kennis te laten maken met onze Qups. Het was een succes! Binnenkort meer over Ladies Nights op andere plekken het hele jaar door… Word volger en ontvang nieuws over deze data in je mailbox!

Volg ons
blije vrouwen met qups op bed, dit is impact

Het vrouwelijke alternatief: de Qup

De Qup is het nieuwe vrouwelijke alternatief voor alle soorten borstproheses. De nieuwe comfortabele opvulling van je beha om zorgeloos symmetrisch door het leven te gaan. Nú beschikbaar!

Bekijk het aanbod

Je bent 'still amazing!'

Jij mag gezien worden, helemaal zoals je bent en in mooie lingerie. Dat is iets wat je niet alleen zelf ervaart, maar ook juist kunt delen met elkaar. Want je bent niet de enige zonder borsten. Daarom zijn er tijdens de Ladies Nights maximaal ca 15 vrouwen aanwezig. Er zullen fans zijn van de qups, er zijn lingerie experts en gewoon normale vrouwen uit jouw regio. We delen onze ervaringen, maken kennis met de nieuwste lingerie en natuurlijk brengen we onze Qups. Je kunt passen, kopen en gewoon kijken. Wat jij wilt.

Wees erbij
proudbreast ladies night tour met qups