Toen Jacobien afgelopen zomer een serie sexy boudoir foto’s zag dacht ze: ‘wow dat wil ik ook’. Niet zomaar voor zichzelf, maar om de wereld te laten zien dat je er met één borst ook verleidelijk en mooi uit kunt zien. Ze nam contact op met fotograaf Meriam Stuur, en regelde een fotoshoot bij ons op ProudBreast kantoor in Deventer. Het werd een gewaagde serie, die we graag delen in deze blog. Samen met enkele tips van Jacobien om je sexy te voelen als je een borst mist.

Tip 1 – Sexy zit vanbinnen

Mijn lijf is niet perfect, maar daar draait je sexy gevoel niet om. Mijn kracht zit van binnen en niet van buiten. Door te werken aan mijn zelfvertrouwen en zelfacceptatie kan ik ook steeds beter mijn innerlijke schoonheid zien en ervaren. Als ik in de spiegel kijk ben ik trots dat ik nog leef. Mijn levensverhaal is te zien op mijn lichaam. Ik zie daar aan af wat ik heb bereikt, beleefd, gevoeld en overwonnen. Liefde. Kinderen. Borstkanker. Ik ben trots op wie ik ben. Mooi zoals ik ben. Die kracht is de bron van mijn vrouwelijkheid en mijn sexy gevoel. Lees ook mijn blog met tips over hoe je opnieuw geluk kunt vinden na borstkanker.

Tip 2 – Intimiteit vernieuwen met je partner

Naast dat je je sexy wilt voelen voor jezelf, wil je vaak ook sexy zijn voor 1 speciale persoon. Zijn of haar reactie helpt je enorm om je goed te voelen en draagt bij aan je zelfvertrouwen. Door mijn borstkanker kwamen mijn man en ik veel dichter bij elkaar, bespraken we alles en ontstond er ook een nieuwe soort intimiteit tussen ons. Ook het omarmen van mijn litteken deden we samen, dit bracht ons dieper tot elkaar en steunt me enorm in mijn sexy gevoel. Lees ook deze blog waarin mijn Theo zijn verhaal deelt. 

Tip 3 – Kies lingerie en Qups die je blij maken

Je sexy gevoel vul je natuurlijk wel fijn aan met mooie lingerie en leuke accessoires zoals lippenstift en oorbellen. Iedereen kent het effect van hoge hakken, daarop loop je vol zelfvertrouwen rond. Ook een sexy lingeriesetje doet dat met je, zonder dat een ander het onder je kleding kan zien. Maar zelf weet je het wel en het versterkt je gevoel van vrouwelijkheid. Daarom ben ik zo blij dat ik met mijn Qups weer alle lingerie kan dragen, ook de meer sexy stijl. Daar heb ik in deze boudoir shoot ook echt naar gezocht. Ik hoop dat het jou ook inspireert je sexy te voelen.

Liefs Jacobien