qups happy alternative

The happy alternative

niet zomaar een borstprothese maar comfortabel leven

Blij nieuws voor jou

Borstkanker gaat over vrouwen wiens leven compleet over de kop werd gegooid. Borstkanker gaat over jou. Wat kunnen we jou geven? Onderzoek bevestigt: positief nieuws heeft een groot effect op je emotionele gezondheid. Kijk, laten we daar nou net goed in zijn! 

The happy alternative

Ook zonder borsten kan je ‘still amazing’ en vrouwelijk jezelf zijn. Natuurlijk is dat een proces, maar deze comfortabele en zachte bh vulling geeft je graag een zetje in die richting.

Meer over de qup
happy alternative ProudBreast
proudbreast ladies night tour met qups

Ladies Nights

Tijdens de borstkankermaand oktober organiseerden we een serie ladies nights in het hele land, om iedereen op een makkelijke manier kennis te laten maken met onze Qups. Het was een succes! Binnenkort meer over Ladies Nights op andere plekken het hele jaar door… Word volger en ontvang nieuws over deze data in je mailbox!

Word volger

Meer positief nieuws

hier wordt je vast ook blij van

Ons verhaal || alles behalve happy

Wij kennen de pijn. Wij zijn er geweest. Onze founder Suzanne nam ons mee in haar complete proces, van ziekte naar mastectomie, naar zelf-acceptatie en zelfs naar uitzaaiing en overlijden. Been there, done that. We weten dat dit hele proces alles behalve happy is. Maar juist daarom kunnen we wel wat happyness gebruiken. Positiviteit en omdenken is de kracht van Suzanne, de kracht van ProudBreast. Dat is wat we doorgeven, juist omdat we dwars door de pijn zijn geweest.

Clary, compagnon van Suzanne en nu ondernemer achter ProudBreast.

lees ons hele verhaal