Wow, wat kregen we veel enthousiaste reacties op onze blog over lekkere zittende lingerie. Na het delen van de favoriete reguliere lingerie van brand ambassadors Jacobien en Jelly Nienke stroomde onze inbox nóg voller met tips. Rechtstreeks vanuit onze community; drie fijne bh’s om je Qup in te dragen.

Fotograaf: Marleen Sahetapy

Lingerie: Megami Euphoria van Mamma Care Praktijk Zevenbergen

Bh zonder beugels

Na behandelingen kan je lijf vaak een stuk minder hebben. Een bh zonder beugels zit dan wel zo prettig. De beugelloze bh’s van Bonprix bieden veel draagcomfort voor een lekker prijsje. Hooggesloten, een zachte stof en bredere schouderbandjes. En ze zijn ook nog eens verkrijgbaar in grotere maten.

favoriete normale lingerie
favoriete normale lingerie van bonprix zonder beugels

Reguliere beugel-bh

Marjon heeft verschillende bh’s uit de collectie van Marie Jo. De voorgevormde naadloze bh ‘Avero’ is favoriet, net als bij brand ambassador Jelly Nienke. Marjon: “Ik zweer bij Marie Jo, hier voel je je toch vrouwelijk in?”. De bh’s zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en zijn voorgevormd waardoor de Qup er heel mooi in valt en goed blijft zitten.

favoriete reguliere lingerie van marie jo beugelbh
favoriete reguliere lingerie van marie jo beugelbh

Prothese-bh

Het unieke aan de Qups is dat ze in reguliere bh’s passen, maar ook prothese-bh’s zijn favoriet. De Lara van Amoena heeft een gladde look en mooie pasvorm wat zorgt voor een naadloos silhouet. Jeannette: “Voorgevormde prothese-bh’s zitten bij mij het mooiste, zoals de Lara, de kleuren zijn helaas wel beperkt.”

prothesebh favoriete lingerie qups en amoene lara
prothesebh favoriete lingerie qups en amoene lara

Meer tips? In onze Facebookgroep vind je nog veel meer fijne lingerie! Hier kun je ook je eigen tips delen.

In onze volgende blog lees je hoe je de Qups het beste kunt dragen met reguliere lingerie.