Inmiddels zijn onze Qups verkrijgbaar bij vele lingeriewinkels in Nederland. Van Maastricht tot Sneek en van Arnhem tot Enkhuizen. Reden genoeg voor ons om een rondje langs de velden te gaan om eens in deze winkels te informeren welke (prothese) beha’s favoriet zijn en waarom!

Tekst: Willy van EssenFoto: Gina en Suzan van Lengerique (Santpoort-Noord)

De Karolina (van Amoena)

Jacobine de Graaf en Judith Beljaars van Imprèsse Lingerie & Badmode in Ulvenhout noemen als favoriet de Karolina prothese beha. “Ik heb hier al heel wat vrouwen blij mee kunnen maken die op zoek waren naar een mooi, luxe lingerie setje. De beha heeft rijke details van kant voor een luxueuze look en de glanzende streepjes zorgen voor een leuk visueel effect.” Goed om te weten: de Karolina is er in drie uitvoeringen: de beugel prothese beha, de voorgevormde prothese beha en de niet-voorgevormde prothese beha. Daarnaast is er een mooi bijpassend slipje om het setje compleet te maken. Jong en oud, dit setje staat veel vrouwen prachtig”, vult Judith nog aan.

De Lisa (van Anita)

In Ulvenhout merken Jacobine en Judith dat zij De Lisa prothese beha van Anita het meest verkopen. “Deze beugelloze prothese beha kenmerkt zich door een perfect pasvorm door de naadloos gevormde cups en de brede, zachte schouderbanden. Het materiaal van deze beha is bijzonder ademend en de cup-afsluiters zijn gemaakt van zachte microvezel. De beha is verkrijgbaar in verschillende kleuren met bijpassende slip. Doordat deze bh zo comfortabel is, is het voor veel vrouwen een basis beha die ze in allerlei kleuren in de kast hebben liggen.”Op de vraag welke beha Lengerique het meest verkoopt krijgen wij hetzelfde antwoord als uit Ulvenhout “Dat is natuurlijk de Lisa prothese beha van Anita. Deze is glad, soepel en heeft voor veel maten een mooie pasvorm. Doordat zoveel vrouwen deze beha dragen, kan Anita de Lisa in acht verschillende kleuren maken. De nieuwste kleur is, geloof het of niet, zwart!”, lacht Nienke.

De Megami Victress

Nienke Danhof van Roses Body Care in Arnhem is zelf fan van de Megami Victress prothese beha. “Door de subtiele verwerking van het kant over de cup naar de schouders toe, krijg je een mooi diep decolleté wat toch heel mooi aansluit”, legt Nienke uit.

Ook Debby Thijssen, van Lengerique uit Santpoort-Noord is fan van Megami. “De beha’s zijn licht voorgevormd en hebben mooi kant over en boven de cup. Hierdoor sluit de beha mooi aan op de huid.” Hun meest verkochte beha is echter van Anita: “Deze zijn zeer comfortabel door de brede bandjes en de fijne en mooie pasvorm.”

De Susa Care 19850

L’Hirondelle Lingerie in Kapelle heeft als favoriet de Susa Care 19850. Batine Steketee licht toe: “De Susa 19850 sluit mooi hoog aan door het zachte elastische kant en is voor veel dames perfect in pasvorm. De beha staat bekend om het draagcomfort. Niet voor niks is dit de bestverkochte prothese beha van Susa Care!”

De Selena (van Anita)

Wie vorige week onze livestream op Facebook heeft gezien, zal inmiddels weten dat Danielle van Leest, filiaalleidster van Van Tilburg Lingerie, het meest enthousiast is over de Selena prothese beha van het merk Anita.⁠ “Deze is erg comfortabel en heeft een bloemenkant patroon op de voorgevormde cups. De Qups van ProudBreast passen perfect in de prothese vakjes of los in de beha.” ⁠