Waarom zou álles anders worden nadat je een borst verliest? Je lijf is veranderd, so what? Je mag nog steeds jezelf zijn en blij zijn met jezelf. Laten we niet te veel andere dingen daaromheen ook moeilijker voor je maken. Daarom hebben we de Qups zo ontwikkeld dat ze in reguliere lingerie passen. Sinds kort hebben we ontdekt dat de lingerie van Livera een prima match is. Sterker nog, vanaf 1 juli kan je bij veel Livera’s terecht voor je lingerie én je Qups. Lekker normaal en inclusief.

Matching lingerie en badmode

Onze brand ambassador Jelly Nienke vond bij Livera Leeuwarden tijdens een Ladies Night een mooi badpak. ‘Het zit heel prettig en heeft een voorgevormde padding rond de borsten. De kleur is lekker trendy het model is niet perse hoog uitgesneden. Daar word ik extra blij van. Het is gewoon een badpak, iets wat ik vóór borstkanker ook gekocht zou hebben.’ Heleen was bij de doorpas sessie bij de Livera in Deventer die later volgde en kocht gelijk lingerie van het huismerk Femilet. ‘het past gewoon!’ was haar blije reactie.

Livera merken Femilet en Chantelle

Het merk Femilet heeft veel modellen die hoog sluiten en daardoor goed matchen met de Qups. Kenmerkend aan Femilet lingerie is dat het ultra zacht aanvoelt op de huid, door het gebruik van zachte materialen.

Uit de Femilet lijn Emma zie je hier een voorgevormde beugel BH.

‘Deze BH heeft zo’n mooi grafisch patroon!’ Net even anders dan normale modellen.

De cups bestaan uit grafisch kant, waarbij de stof aan de binnenkant van de cup uit 2 delen bestaat. Verkrijgbaar in diverse kleuren en cup C-F.

Jacobien draagt een creme SoftQup die mooi wegvalt en de volledige cup vult.

Dit is de Femilet lijn Floral Touch.

‘Oeh dat kanten randje is van bovenaf zo mooi!’ Van dichtbij geeft dit model net even iets meer detail.

De cups bestaan uit verfijnd gebloemd kant en de memory cups vormen zich naar het lichaam door de combinatie van warmte en vorm. Verkrijgbaar in diverse kleuren en cup B-F.Mooi te combineren met een zwarte basis Qup, of in dit geval de panterkleurige Qup. Niet dat je er iets van ziet als buitenstaander, maar zelf voel je wel dat je iets speciaals draagt.

Deze Chantelle lijn C Magnifique heeft naadloze cups.

‘Zowel comfy als sexy!’ Een subtiel printje maakt dit basis model nét een tikkeltje stout,

De beugels zijn wat breder, wat zorgt voor extra comfort en een licht minimizer effect. Verkrijgbaar in diverse kleuren en cup C-I.

Jacobien draagt deze BH met een basic roze ParelQup, die door het gewicht iets doorhangt.

De Chantelle lijn Day to Night heeft een bedekkende kanten BH die zorgt voor een gecentreerd effect van de borsten.

‘Yes, dol op deze vintage look!’ De champagne kleuren en kanten afwerking geven deze Day to Night van Chantelle een klassieke touch.

De cup is aan de binnenkant gevoerd met stevig tule, wat zorgt voor de juiste ondersteuning. Verkrijgbaar in diverse kleuren en cup B-G.

Jacobien draagt deze BH met een basic roze SoftQup, die mooi binnen de beugels valt.

Jacobien straalt met Qups in reguliere lingerie

Overal in ons magazine zie je onze brand ambassador Jacobien stralen in de lingerie van Livera. Zij werd geselecteerd als model, iets wat ze nooit verwacht had. ‘Het was totaal niet in mij opgekomen dat ik daar geschikt voor zou zijn. Wow, wat gaaf om zo mee te werken aan het bewustzijn dat vrouwen mooi zijn, gewoon zoals ze zijn. Ik ben niet slank, heb geen blauwe ogen, mis een borst en heb geen goddelijk lijf. Maar ik ben goed zo. Dat wil ik graag doorgeven aan de wereld: het is goed zoals je bent. Leer te houden van je lichaam zoals het is. Tijdens de shoot voelde ik me erg op mijn gemak, en iedereen was zó betrokken. Ik sta versteld van het resultaat. Misschien ga ik me wel inschrijven bij een modellenbureau!’

Inclusiviteit & Livera

Het rare is dat je vóór je borstkanker overal terecht kunt voor je lingerie terwijl lingerie dan nog heel gewoon is om lingerie te dragen. Juist ná borstkanker wordt het ineens extra belangrijk dat je je goed voelt in je lingerie. Terwijl je dan nog beperkt bij winkels terecht kunt. Livera zet nu een stap om dit te doorbreken. Want zorgen voor vrouwen, zorgen dat jij je thuis voelt in onze winkels, dat is wat Livera belangrijk vindt. En dat vrouwen zichzelf mogen zijn en blij zijn met zichzelf. Dat is waar Livera voor staat.

Hier vind je een overzicht van de Livera winkels waar je terecht kunt voor Qups:

https://www.proudbreast.nl/paspunten/