Steun vrouwen met 0/1 borst

Als gevolg van borstkanker zijn er wereldwijd meer dan 10 miljoen vrouwen met 0 of 1 borst: Amazones. Zij dragen veelal een externe borstprothese met bijbehorende prothese BH’s. De keuze in prothese producten is anno 2018 zeer beperkt. Tijd voor meer keuze en nieuwe producten. Om die te ontwikkelen is geld nodig, daarom starten we met dit design programma: eerst de ideeën boven tafel!

Wij geloven

in nieuwe producten voor Amazones

Maak dit mede mogelijk via crowdfunding

Denk mee

In dit design programma dagen we ontwerpers uit om samen met amazones nieuwe concepten te bedenken. Ben jij een amazone of een designer met alternatieve ideeën en perspectieven die het leven van amazones kunnen veranderen? Denk dan mee!

Maak publicatie mogelijk

Het is onze wens de resultaten gaandeweg 2019 te presenteren in het boek Amazona. Vind je dat dit boek er moet komen? Maak het dan mee mogelijk met een gift, of door het project te volgen en delen via sociale media.

Een zoektocht naar authenticiteit

Over trouw zijn aan jezelf en over vrijheid van keuze.

Het boek Amazona

Hoe gaaf zou het zijn als alle resultaten gebundeld werden in het boek Amazona. Met enkele gast-auteurs kunnen we er een waardevolle publicatie van maken met bijvoorbeeld onderwerpen als:

  • Durf anders te zijn
  • Nieuwe waarheid
  • Een nieuw lichaam en sexualiteit
  • Authenticiteit en design
  • De morele uitspraak van design
  • Nieuwe technologie en protheses
  • Gevoel van ‘heel’ zijn

Maak jij het mogelijk dat dit boek in 2019 gepubliceerd wordt? Steun dit programma dan met een gift. Bij €30 of meer ontvang je het boek na publicatie.

Blijf op de hoogte

De komende tijd gaan we aan de slag en komen er veel nieuwe ideeën langs, wil jij op de hoogte zijn?


[recaptcha]

Achtergrond

Dit is een initiatief van Suzanne Kemps van Proud Breast en mede-initiator Chris van der Meulen. Wil je meer informatie over onze partners, aanpak en de activiteiten die jij met jouw bijdrage, mede mogelijk maakt?

Partners